Bezbednost i zdravlje na radu

Bezbednost i zdravlje na radu naših zaposlenih i onih na koje utiču naše aktivnosti su naš vrhunski prioritet. Ništa nije važnije od potrebe da zaštitimo sebe i druge. Za nas, bezbednost se nikada ne dovodi u pitanje.

Verujemo da je moguće spečiti sve povrede, profesionalna oboljenja i bolesti. Stoga je krajnji cilj postizanje nula povreda za ljude, nula štete za imovinu i nula štete za prirodnu sredinu u ecorec fabrikama.  

Da bismo ovo postigli, investirali smo u bezbednost naših postrojenja koja je predviđena dizajnom, a takođe smo investirali i u naše sisteme upravljanja kroz međunarodno priznate standarde - Sistem za Procenu Profesionalnog Zdravlja i Bezbednosti  (OHSAS 18001) integrisan sa našim međunarodno potvrđenim Sistemima za kvalitet i prirodnu sredinu  (ISO 14001 and ISO 9001).

Neprekidno nastojimo da poboljšamo bezbednosne mere koje pomažu da se poveća bezbednost naših zaposlenih na radu kao i svih onih na koje utiču naše aktivnosti. Pratimo potencijalne rizike i primenjujemo korektivne radnje u slučaju identifikovanog rizika, organizujemo interne i eksterne revizije, obuke, redovne provere sistema i mnoga druga poboljšanja u oblasti bezbednosti na radu.   

Our webpage uses cookies to optimize the website's services for our visitors. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.
Accept
Accept